The Mule
Regie:Clint Eastwood
Synopsis:Clint Eastwood schittert als Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en zich genoodzaakt ziet om zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een job aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden. Simpel toch? Maar zonder het te beseffen is Earl een drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel geworden. Hij doet het goed, zo goed zelfs dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl ...

Scholen, bedrijven en organisaties

Cinema en film blijven iedereen enorm boeien. En waarom zou u uw medewerkers, klanten of leden daar niet mee van laten genieten? Studio Filmtheaters biedt op verschillende niveaus mogelijkheden om de mensen die u nauw aan het hart liggen een unieke bioscoop-ervaring te bezorgen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.


Schoolvoorstellingen

Regelmatig komen klassen naar onze zalen voor speciale schoolvoorstellingen. Meestal wordt er dan een film vertoond uit het lopende programma, maar op aanvraag kunnen ook andere films vertoond worden.
                  
                 

 


Geschenkbonnen

Geschenkbonnen zijn een uitstekend idee als relatiegeschenk, beloning of als extra bij een promotie. Er zijn een heleboel voordelen aan verbonden. Zo kan u de geschenkbonnen van Studio Filmtheaters gebruiken voor eender welke film. Daarenboven zijn ze een hele tijd geldig, zodat u rustig de tijd hebt om ze te gebruiken.
Bovendien kan u in bepaalde gevallen uw aankoop fiscaal inbrengen.
               

 

Seminaries, lezingen, ...

Buiten de tijdstippen van onze gewone programmatie, is er in onze complexen ruimte voor het houden van seminaries, lezingen of andere bijeenkomsten. Onze infrastructuur biedt u de kans om uw genodigden te ontvangen in een aangenaam en goed uitgerust kader. Onze uitstekende geluidsinstallaties en beeldprojectie maken van uw lezing een gegarandeerd succes. Daarnaast kunnen we uitstekende catering aanbieden, gaande van een eenvoudige receptie tot een uitgebreid buffet.
               

 

Evenementen

Samen met Studio Filmtheaters is er ook ruim plaats voor tal van unieke cinema-evenementen. Wat had u gedacht van een eigen Avant-Premiere? Of wilt u uw personeel verrassen met ontbijt-cinema? Er werden reeds door verschillende organistaties, banken, service clubs, enz... een heleboel activiteiten succesvol georganiseerd in onze complexen. Onze zalen, lobby, bar, catering én personeel staan garant voor het welslagen van uw evenement.
                
                

Festivals

Studio Filmtheaters is al ontelbare keren gastheer geweest van een uiteenlopende waaier van festivals. U wil misschien met uw organisatie een facet van onze samenleving in de kijker zetten doorheen cinema, of het publiek een andere kijk geven op film. Dan bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Niet alleen kunnen we u hiervoor logistiek van dienst zijn, maar onze jarenlange ervaring in het cinema-milieu kan u misschien ook helpen uw festival professioneel uit te bouwen.

 


Nog iets anders ...
                
                       

Indien u ons logo nodig heeft kan u dit op deze pagina vinden.